شکر و گلاب دو آتیشه کعبه را به آرامی در یک تابه عمیق و سنگین حرارت دهید تا شکر حل شود و حدود 3 دقیقه بجوشانید. ژلاتین را در 50 میلی لیتر آب حل کنید و بگذارید بجوشد. دو قطره رنگ خوراکی قرمز را به شکر اضافه کنید.
محلول ژلاتین در حال جوش را به آرامی به شکر در حال جوش اضافه کنید و با همزن بزنید. 2 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. یک تابه کم عمق را کره بمالید و مخلوط را داخل آن بریزید و بگذارید تا خودش را بگیرد.
پودر شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و مخلوط را روی یک ورق کاغذ مومی پخش کنید. شیرینی ترکی را روی کاغذ بریزید و روی بلوک را با مخلوط شکر بپوشانید. بلوک را به شکل مربع برش دهید و به میزان لازم دوباره با شکر بپوشانید. 2 روز قبل از غذا نگهداری شود.
این عصب معمولاً فقط در بیمارانی که شکایات خاصی در مورد حس بویایی دارند به طور رسمی آزمایش می شود. این معاینه شامل ارائه طیف وسیعی از بوها مانند نعناع فلفلی، کافور و گلاب به هر سوراخ بینی است.
در حالی که دیگری را میبندد و از بیمار میخواهد آنها را شناسایی کند. آمونیاک نیز آزمایش می شود: این توسط عصب بویایی درک نمی شود، اما تحریک کننده مستقیم مخاط بینی است و عصب سه قلو را تحریک می کند. عدم پاسخگویی نشان دهنده آنوسمی غیر ارگانیک است.
با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که متخصصان پوست هشدار می دهند که هیچ مدرکی برای حمایت از بهبود این بیماری های پوستی با نوشیدن گلاب وجود ندارد. اگر هیچ چیز دیگری نیست، شیر دادن به گلاب در تمام روز پوست شما را عمیقاً از درون به بیرون آبرسانی می کند.
فرانسیس میگوید: گلاب پوست را حجیم میکند زیرا آبرسان است و به بازیابی آب و مایعات در پوست خشک کمک میکند. برای بهره مندی از مزایای آبرسانی، سندی و پکار پیشنهاد می کنند یکی از هشت فنجان توصیه شده روزانه خود را با آب دم کنید.