غذای کم گلیسمی
در حالی که لوبیا چیتی حاوی کربوهیدرات است، قند خون را به سرعت افزایش نمی دهد زیرا به آرامی هضم و جذب می شود.
این تا حد زیادی به دلیل محتوای بالای فیبر و پروتئین آنها است. به همین دلیل لوبیا یک غذای کم گلیسمی و جوراب شلواری انتخابی سالم برای افراد دیابتی محسوب می شود.
سرشار از فولات
لوبیا چیتی منبع عالی فولات است و هر 1/2 فنجان بیش از یک سوم از مصرف روزانه توصیه شده شما را تامین می کند.
طبق گفته موسسه ملی بهداشت (NIH)، فولات برای ساخت سلولها، بافتها و گلبولهای قرمز خون در بدن ضروری است.
همچنین یک ماده مغذی حیاتی برای جلوگیری از نقص لوله عصبی جنین در مراحل اولیه بارداری است.
سرشار از آنتی اکسیدان
لوبیا دارای ترکیبات زیست فعالی اعطای نمایندگی مانند فلاونوئیدها است که اعتقاد بر این است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.
لوبیا چیتی به ویژه سرشار از کامفرول است که یکی از آنتی اکسیدان های موجود در غذاهای گیاهی است.
طبق بررسی سال 2021 در مجله بین المللی علوم مولکولی مدل لباس مجلسی حریر شیشه ای، کامفرول دارای خواصی است که ممکن است به طور موثر التهاب را کاهش دهد و از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت کند، که ممکن است خطر ابتلا به سرطان و بیماری های عصبی مانند آلزایمر را کاهش دهد.
لوبیا چیتی خشک
معایب احتمالی لوبیا چیتی
کمبود ویتامین B12
اگر از یک رژیم گیاهخواری یا گیاهخواری پیروی می کنید، مهم است که توجه داشته باشید که زمان پخت لوبیا چیتی حاوی ویتامین B12 نیست، یک ماده مغذی ضروری برای مغز و اعصاب و برای ساخت گلبول های قرمز خون و حمایت از تولید DNA. ویتامین B12
- منابع:
- تبلیغات: